Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Utmaning att få någon att lyssna

Kategorier: Kommunikation.

Det blev verkligen en intressant upplevelse, de där tio minuterna i rampljuset på bokmässan. För du som varit där vet ju hur många vi är som slåss om att vara just i rampljuset…  Scenen låg i ett av caféerna och mitt i en korsning. Det innebar att mycket folk passerade, pratade och lyssnade på andra budbärare i andra montrar.I sanning en utmaning att få någon att lyssna på just mig, med andra ord!
Rubriken på arrangemanget var Programpunkt 1 och det anspelar på artikel 19 i FN:s deklaration om mänskliga rättigheterna:
Var och en har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet att utan ingripande hysa åsikter samt söka, ta emot och sprida information och idéer med hjälp av alla uttrycksmedel och oberoende av gränser.

Nu har bokmässan lagt ut det hela på
YouTube, så varsågod: tio minuter om kroppspråk och härskartekniker i en tämligen stökig, men inspirerande miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.