Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Behöver inte alltid vara med

Kategorier: Okategoriserade.

Ser en nyhetsnotis om att man hittat en ny koloni med Adéliepingviner, som trotts vara utrotningshotade. I kolonin befinner sig ungefär 1,5 miljoner pingviner.

Pingvinerna upptäcktes via satellit och forskarna konstaterar att kolonin troligen har kunnat växa sig stark, eftersom de fått vara i fred för människan. Nähä?

Tänk att vi måste vara med överallt och rota, att vi tror att vi behövs för att den här planetens invånare ska klara sig. När det egentligen är tvärtom.

Så, nu går jag tillbaka in i en 39-graders feberdimma – övertygad om att världen klarar sig utmärkt bra ändå. Det kan till och med vara skönt för omgivningen att en inte alltid är med och lägger sig i. Fråga bara pingvinerna.

7/100

#100dgr      Ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Det är vad den här utmaningen går ut på. Inget pris till dem som klarar sig ända i mål, men en morot för att skriva. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 12 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.