Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Deklarerar numer med glädje Nr 62 av #Bloggg100

Kategorier: Okategoriserade.

IMG_0042[1]Tänk hur det var förr, när deklarationerna krävde min fars fullständiga uppmärksamhet. Det var tyst i lägenheten, förutom suckandet från köksbordet, där han satt omgiven av papper och pärmar. ”Schh, far deklarerar.”
Så småningom blev det min tur, jag axlade ansvaret med samma suckar, alltid osäker på om jag verkligen gjort rätt. Det var en lättnad när deklarationerna digitaliserades, men den stora förändringen kom i och med mitt företagande.

Ångesten inför deklarationen höll på att ta kål på mig, så till slut tog jag steget – och anlitade ett proffs. Nu passerar deklarationstiden utan vare sig magont eller suckar. Jag lägger bara ner min mapp i portföljen och åker till redovisningskonsulten. Underbart!
Borta är ångesten. Allt blir rätt och det är med en fantastisk lättnad, och faktiskt lite stolthet, som jag konstaterar att jag även i år lyckats med att hålla ordning på mina papper. I mappen ligger kvitton, liksom alla kontoutdrag och blanketter. Det är skönt att inte behöva föra deklarationssuckar-arvet vidare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.