Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Delmål 1 – check! Nr 36 av #Blogg100

Kategorier: Okategoriserade.


Dagens sällskap under springturen: Olof Wretling.

Vid nyåret påbörjade jag årets projekt: att se till att kroppen är i god form för att klara fysiska utmaningar.
Nu, efter tio veckor, har första delmålet nåtts: Kroppen är lätt igen. Yes! Nu kan jag springa utan att få ont i knän (ta i trä), och flåset har klarat sig över vintern tack vare simningen, lite skidor och gympass.
Härligt!

Nu är nästa delmål Göteborgsvarvet. Det blir faktiskt tio veckor dit också. Ser verkligen fram emot det – förra året var en riktigt fin upplevelse. Och under träningspassen väljer jag alltid trevligt sällskap. Idag var det Olof Wretling, ja i form av vinterpratare: Lyssna här.
Tänk så mycket gott jag ska få lyssna till under våren. Det får kanske bli någon bok också. Har du något bra tips?

Kommentarer

  1. Åsa

    Jag vill tipsa om två podcaster, (som du kanske redan lyssnar på?) Den första är Camila & Mireyas podcast. Två unga tjejer med rötter i Chile. Det är ingen vidare kvalité på inspelningarna, men det de säger ger mig som ursvensk en inblick i hur det är att alltid ses som svartskalle, att bli ”rasifierad” som den ena av dem använder som uttryck, trots att de är lika svenska som jag.
    Den andra är Värvet, många intervjuer med intressanta personer, till exempel Lina Thomsgård, Lotta Lundgren, Jessika Gedin och framförallt ett väldigt starkt porträtt av Agnes-Lo Åkerlind. Det är intervjuer där personen får prata utan att bli avbruten, och det är mycket naket och personligt. Beroendeframkallande… =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.