Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Jordar mig i köket

Kategorier: Okategoriserade.

Nr 116

Jag har det så bra, så det är inte sant.

Ibland blir jag rent plågsamt medveten om det. Världen omkring oss ser inte ut som den gör hemma i mitt kvarter. På väg hem från jobbet plockar vi fläderblommor från trädet utanför mitt kontorsfönster och köper en låda jordgubbar.

Att få stå i sitt eget kök och skära ner jordgubbar i Klings glassburkar, förbereda syltning och sätta en sats flädersats – det är sommar, men det är framförallt rikedom och det är trygghet.

Tack för det.

jordgubbar

Kommentarer

  1. Det är rikedom att kunna ta vara på det naturen ger. Har själv satt några satser rabarbersaft och flädersaft, samt frusit ned mängder av jordgubbar från eget land. Lycka 🙂
    Härliga bilder. Klings glass måste vara något lokalt, eller? Har aldrig hört talas om glassen.
    Kram Kim 🙂

    • Tack Kim! Kling glass görs i Mariestad och är, precis som du trodde, en lokal företeelse. Gjord på närproducerade råvaror. Mums! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 19 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.