Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Lucka 24: En hjälteklapp

Kategorier: Okategoriserade.

JulLUCKA 24
Skinkan o sillen är uppäten, julklappsutdelningen avklarad och rester av det hela undanplockade och sorterade. Nu infinner sig julfriden. Olika julegotter, ett glas marsalavin och Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton.

Karl-Bertil är en hjälte och med ett budskap som är mer aktuellt än någonsin. Och tänk, jag har i kväll fått veta att jag har en egen hjälte här hemma, för många fina julklappar fick jag, men en var i en klass för sig.

Tioåringen gav mig ett kuvert med tre blad från Unicef. Med sina hopsparade slantar hade hon, genom Unicef, köpt två myggnät, 110 påsar vätskeersättning och 30 doser mässlingvaccin.
Gissa om det värmde modershjärtat och jag undrar om jag inte just då hörde  Karl-Bertil på sin julkula där i granen, med sin spruckna målbrottsröst säga:

God Jul!

Det här var sista inlägget i den här bloggutmaningen. Tack för att du följt mig – vi ses igen!

Logga_Blogg24 #blogg24 – 24

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.