Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Man är privilegierad. Nr 50 av #Blogg100

Kategorier: Okategoriserade.

Det är skönt att få pysa ur sig, som i går, och mycket feedback fick jag på min Facebooksida. Dessutom fångade Radio Skaraborg upp ämnet i nyhetspanelen som jag medverkar i. Du kanske vill höra? Då går det bra att lyssna på Radio Skaraborgs nyhetspanel här.
7:03 in i klippet börjar vi i panelen att prata och då kan ni få höra mig raljera över Tobias Billqvists uttalande. Vill man höra oss prata om just det här med transportföretagen, så får man hoppa fram till 15.40.
Vem vet, det kanske faktiskt kan gå att få till en ändring här i världen – det finns många goda krafter som vill jobba åt det hållet. Idag väljer jag att se det ljusa. Beror kanske på vårdagjämningen i går. Nu har vi äntligen hamnat på den ljusare sidan. Och jag känner mig djupt privilegierad över att bo i en del av världen där jag kan få ge uttryck för mina åsikter. Tacksamhet.

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 6 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.