Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Närheten på landet #Blogg100, 61 av 100

Kategorier: Okategoriserade.

IMG_3810[1]Första majmiddagen blev en hederlig spagetti med köttfärssås. Precis när vi skulle sätta oss vid bordet, jublar tioåringen: kossorna har kommit!

Ett kärt vårtecken, minsann, när en ny kull ystra och nyfikna kvigor just har blivit utsläppta och vi får liv i hagen på andra sidan vägen. Nu återstår att se hur den här årgången är: rymningsbenägna? sällskapssjuka? skygga?

I somras vaknade jag av konstiga ljud. Jag tassade ner för trappan och tittade ut genom vardagsrumsfönstret. Gissa om jag blev paff när jag såg fyra kor titta in på mig! De spenderade lite tid i trädgården med att se sig om, välta en soptunna och slicka den ren, innan de vände tillbaka. Gräset var nog inte så värst mycket grönare på vår sida vägen.

Tioåringen och hennes kompis återvände till matbordet och tog för sig av maten. Jag talade inte om att köttfärsen var köpt hos bonden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.