Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Rapport från mitt kaos #Blogg100, 44 av 100

Kategorier: Okategoriserade.

IMG_3524[1]En vän uttryckte det väldigt bra: ”Det var kul när ni kom dit och skönt när ni åkte därifrån”.
Ikea förstås. 🙂

Idag blev det nämligen en tur dit med dottern. Vi hade sett fram emot den där turen, och sen är det ändå så att man knappt hinner innanför dörren innan man är dödstrött.

– Det är ju inte tyst en enda stund, konstaterar dottern. Och kanske är det just det som tröttar oss, vi som kommer från lugna landet.

IMG_3535[1]

Hur som helst, nu har vi gjort det, och bra inköp blev det. I morgon har vi inget inplanerat utan kan ostört fortsätta med det fullständiga kaoset här hemma. En stor Ikeahylla demonteras och har lagts ut på nätet. Planen är att jag ska få fram väggen bakom den, så att jag äntligen kan måla det rosa vitt. Jag längtar så det nästan värker i kroppen efter att allt ska komma i ordning.

Fortsättning följer…

PS. Förresten, betalningen av den där sekretären jag skrev om i går löste sig fint. Säljaren frågade om jag hade Swish… 😀

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.