Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Röjar-Anna-Karin laddar

Kategorier: Okategoriserade.

Det finns få saker som kan göra mig så lycklig, som att röja. Tänk att få en hel dag att kasta sig in i garderoben, vinden eller skafferiet och rensa ut, torka rent, ställa tillbaka fint i ordning. Det är en sann befrielserörelse!
Förra veckan hade vi äldsta bonusdottern hemma några dagar innan hon flög vidare på äventyr i Kanada. Här hemma passade hon på att röja i sina saker.
Det är visserligen en sådär sex år sedan, såväl hon som hennes lillasyster flyttade hemifrån. Men väldigt många saker har de dumpat hos oss och sin mor i väntan på att de ska bosätta sig någonstans ”på riktigt”. Jag brukar dock hävda att det är bättre att vänja sig vid att man inte samlar på sig mer prylar och kläder, än att man orkar flytta med sig dem och får plats med.
Det var en filosofi som fungerade väldigt bra för mig, så länge jag flyttade vartannat år, eller så. Nu, efter 15 år i samma hus, ser det…
IMG_0686[1]…värre ut. Nåväl! Inspirerad av dotterns ihärdiga rensande, som dessutom gav utrymme för oss att stuva undan egna grejer, laddar jag nu för en helg med härligt röjande i egna hörnor. Såååå skönt det ska bli att gå igenom, kassera, skänka, systematisera och spara. Och så ännu härligare det kommer att bli att kunna vila ögonen på tomma, rena ytor. Röjar-Ralf, släng dig i väggen; här är en som sannerligen ska förtjäna epitetet!

Blogg 12/100

Kommentarer

  1. Det är en stor tillfredsställelse att rensa och slänga! Förenat med lite ångest och tvivel, ”jo men den kan ju vara bra att ha nång gång och trasig är den inte heller”. Och alldeles nyligen läste jag på facebook att ”skräp, det är sånt du behöver två dagar efter att du slängt det”. Men inte ska vi tänka på sånt nu inte! Jag är också i röjartagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.