Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Måtte barnen få fortsätta ha skoj på plan #Blogg100, 22 av 100

Kategorier: Okategoriserade.

VilodagSöndag och vilodag.
Och så blev det verkligen. En tur i bassängen, sitta några timmar i en idrottshall och kolla dotterns handbollsspel och så kalas på det. Ledigare kan det knappast bli. Tack för det!

Därför blir det ett kort blogginlägg också. Men först en tacksamhetens tanke till alla ni som ställer upp och jobbar ideellt för våra barn. Vilka eldsjälar! Och vilken härlig ton ni har. Jag gillar skarpt att nioåringar fortfarande får ha fokus på att ha skoj, även om det är cup. Önskar att det får fortsätta så i många år. Det borde vara så, att det finns typ Korpen för unga, en plats att idrotta, röra på sig och ha skoj tillsammans, utan att man måste bli superbra, träna flera gånger i veckan och kämpa sig till en plats i laget eller få sitta på bänken.

– Hur gick matchen? frågade någon dottern.
– Jag vet inte, det är ingen som säger det, svarade hon och ryckte på axlarna.

Underbart! Me like! Tänk att få känna fullständig tillfredsställelse efter en förmiddagscup utan att bry sig om hur det gick. Och utan att ledarna bankade in det i skallen på dem.

I en vacker värld kunde det få fortsätta så i många år till…

Kommentarer

  1. Fast, när ska man få börja med tävlandet? När jag var 8-9-ish började vi spela cuper och jag minns glädjen över att komma hem med en guldmedalj (som bara vinnarna fick) men också tårarna efter en förlorad final och missat guld. Redan då.

    • Jag tänker att man kanske kan ha ett gäng som tävlar och de som inte vill behöver inte, men är precis lika välkomna att fortsätta vara med på träning? Min nioåring är ju med och tävlar, men väldigt avslappnat. Redan nästa år vet jag att träningen kommer att öka till två gånger per vecka. Förhoppningsvis får hon vara med fast hon bara vill träna en gång i veckan. Hon har ju andra fritidsintressen också, och det vore fint att inte behöva bestämma sig redan nu för vilken idrott hon vill hålla på med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + sexton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.