Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Om Ärligt Talat

Anna-Karin aug 2016Ärligt Talat drivs av mig, Anna-Karin Johnson. Min förhoppning är att jag genom mitt företag ska kunna inspirera fler företag och organisationer till bättre kommunikation. Ja, det är förstås människorna som arbetar och verkar där som jag vill inspirera och lära ut till.

Kommunikation är oerhört roligt, men inte helt lätt.  Under mina år som journalist och kommunikatör har jag mött många människor som har de mest fascinerande saker att berätta. Men de når liksom aldrig fram med det, eftersom de känner sig alldeles för obekväma med att stå och prata inför andra.
Likadant kan det vara med en text – budskapet förvrängs eller till och med försvinner i stolpiga formuleringar.

Jag arbetade tio år som journalist och har nu över 20 år som kommunikatör i bagaget. Stor del av min tid föreläser jag runt om i landet och ett annat uppdrag som jag är grymt stolt och glad över är att vara domare i Vi i femman i Sveriges Radio P4 Skaraborg.

Under de olika rubrikerna kan du läsa mer om vad jag gör. Hör gärna av dig om det är något du undrar över!