Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Till vem som helst som orkar lyssna…

Kategorier: En bättre värld och Radiojobb.

”De brukar vara raka och säga vad de tycker och delar gärna med sig av sina känslor och åsikter till vem som helst som orkar lyssna.”

Citatet kommer från den personlighetstest jag skrev om i går, där jag fått veta att jag tillhör rutan Motivator. Passande nog var det idag dags för mitt uppdrag i P4 Skaraborgs nyhetspanel. Där handlar det verkligen om att kasta sig in i diskussioner, gärna med fakta men absolut med känsla.

Det kan vara svårt att leverera känsla om man inte känner sig engagerad i ämnet, men idag handlade det till stor del om mat och det är en fråga som ligger mig varmt om hjärtat.

”När de argumenterar brukar de ha en helhetssyn och kan ofta se och sätta sig in i olika aspekter av ett problem.” Hur jag lyckades med det kan du avgöra själv om du vill. Här kommer klippet och nyhetspanelen träder fram 39 minuter in i programmet. Det går bra att dra markören dit om du inte vill höra hela programmet. 🙂

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.