Warning: getimagesize(/home/arligttalat/public_htmlhttps://dev.arligttalat.nu/wp-content/uploads/2015/04/default_image_logga.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/arligttalat/public_html/wp-content/themes/ultimatum/wonderfoundry/functions/common/image.php on line 38

Att inte ta för givet

Kategorier: Kommunikation.

Fortsätter i tacksamhetens tecken. Idag har det varit full snurr på jobbet (mitt deltidsjobb på Sveriges lantbruksuniversitet). Bland annat har jag funnits i kulisserna när en kurs har genomförts i huset. Jag är projektledare för kursen och eftersom vi är en liten personalskara på min avdelning roddar vi runt det mesta själva. Någon köper fikabröd och brygger kaffe, någon beställer och dukar fram lunch, ser till att block och pennor finns till hands, friska tulpaner på bordet etc etc.

Det är så grymt roligt att jobba när man känner att man tillhör ett väl fungerande team. Under kvällen var det rumsgrannen och jag som såg till att kursdeltagarna fick mat och dryck i sig, vi körde lite lekar, dukade och städade undan efteråt – utan att någon av oss en enda gång suckade, beklagade sig över att jobba över eller funderade över om det inte hade varit bättre om vi gjort på ett annat sätt.

Det kan ses som en självklarhet att det är så man ska jobba ihop, att man stöttar, uppmuntrar och entusiasmerar. Likväl är det något jag inte vill ta för givet, utan vara tacksam över, tänker jag där jag pustar ut trött men nöjd i soffan därhemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.