Kontakt

Referenser

Gård & Djurhälsan

Arrangörerna av Nötköttsseminariet 2021 genom Emma Ternman
"Vi anlitade Anna-Karin som inspirationsföreläsare på Gård & Djurhälsans årliga Nötköttsseminarium som 2021 hölls digitalt. Det var första året vi körde digitalt så vi var spända över hur det skulle gå. Vid första kontakten med Anna-Karin informerade hon om att hon var van vid formatet och att det inte var några problem för henne att köra digitalt. Tryggt för oss att höra! Själva föreläsningen var verkligen inspirerande. Anna-Karins utstrålning gick igenom rutan och hennes budskap paketerades i ett enkelt och lättillgängligt format, fyllt med roliga och tänkvärda anekdoter med hög igenkänningsfaktor. De små övningarna längs med vägen piggade också upp! Vi tar med oss att det kanske inte alltid är bäst att säga allt vad man tänker…"


Skövde Yrkeshögskola

Anne Kruse & Ingalill Niggol, YH Stödpedagog Skövde
"Anna-Karin har varit ett återkommande inslag i Stödpedagogutbildningen vid Skövde yrkeshögskola. I samband med kursen Pedagogisk vägledning har hennes föreläsning om kommunikation, personlighet, retorik och härskartekniker varit ett mycket uppskattat inslag. Med glimten i ögat och ett stort hjärta delar Anna-Karin med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Samtidigt finns genom hela föreläsningen ett stort djup och skarpsinne som de studerande kan känna igen sig i."

Confexkursen Härskar- och argumentationsteknik

Anki Butt, Admininstrative assistant, Cummins Scania JV
"Fantastiskt! Stort engagemang av kursledaren som höll igång oss hela dagen, kunde fortsatt flera timmar till!!!"

Marianne Idh, Fastighetschef, Anders Bodin
"Fantastisk föreläsare, bästa kursen jag gått på många år."

Eva Sand, Bostadsförvaltare, Anders Bodin
"Anna-Karin gjorde dagen till absolut en av de bästa föreläsningar som jag varit på.
Otroligt engagerad och kunnig inom området."

Marianne Idh, Fastighetschef, Anders Bodin
"Återigen en fantastisk person som på ett enkelt och tillåtande sätt föreläste under en hel dag. Mycket kompetent i sitt område.Gav mycket energi och skratt."

Västra Götalands Bildningsförbund

Föreläsningen "Vad säger du, egentligen?"
Marita Graad Jansson, bitr bildningskonsulent

"Intressant, underhållande, tydligt budskap och tänkvärt. Hel enkelt kanonbra!!!!"

Andra deltagare (ur utvärderingen)

"Anna-Karin är grym som föreläsare "
"Underhållande, tänkvärt och konkreta tips"
"Bra stämning, mycket skratt, Anna-Karin bjöd på sig själv"

Moderator för Livsmedelsacceleratorns inspirationsevent

Charlotte Eklund-Jonsson, verksamhetsledare, Livsmedelsacceleratorn
”Förmågan att få föreläsarna att känna sig bekväma och samtidigt få publiken engagerad är en värdefull del av en moderators uppgift, som Anna-Karin behärskar med bravur. Vi har upplevt Anna-Karin som energifylld, påläst och en pålitlig samarbetspartner inför vårt event. Vi kan varmt rekommendera Anna-Karin som moderator!"

Årsmöte för Marknadsföreningen i Skaraborg

Jonas Hedin, entreprenörscoach, Drivhuset, Högskolan i Skövde
"Grymt inspirerande och roligt. Jag har redan utan att tänka på det berättat för kollegorna om många saker som du berättade om igår, inte bara för att det är intressant och sant utan för att det är viktigt i vårt arbete."
Marknadsföreningen Skaraborg

Ung Företagsamhet Skaraborg

Pernilla Holmgren, projektledare
”Anna-Karins medverkan på vår läraraktivitet blev en riktig hit! Igenkänning ledde till många glada skratt – tänk vad kul det kan vara med kommunikation!”
Ung Företagsamhet Skaraborg

2Core AB

Föreläsningen "Nej tack, jag badar inte bastu"
Senior consultant Gunilla Remneland, 2 Core AB:
” I projekt som riktats till kvinnor med företag eller med affärsidéer under utveckling har jag anlitat Anna-Karin Hallgren (numer Johnson), Ärligt Talat, som föreläsare vid ett antal tillfällen. Vid dessa tillfällen har Anna-Karin på ett unikt och mycket engagerande sätt berättat om sin personliga karriärresa. Anna-Karin har, med både allvar och humor, öppet förmedlat såväl med- som motgångar hon stött på i arbetslivet. Föreläsningarna har inte bara varit inspirerande för stunden, som det ofta kan vara, utan de har förmedlat mycket tänkvärt att fundera över. Särskilt när det gäller kvinnor och mäns olika villkor i arbetslivet.
Jag kan varmt rekommendera Anna-Karin som föreläsare för kvinnor och män i arbetslivet och jag hoppas få tillfälle att anlita henne igen.”

Kvalitetsnätverk i Väst

Skräddarsydd föreläsning med russinen ur "Vad säger du, människa - egentligen?" och "Nej tack, jag badar inte bastu"

En av deltagarna:
”Föreläsningen var verkligen toppen, Anna-Karin var så behaglig och intressant att lyssna på. Det blev många intressanta diskussioner och frågor, synd att tiden går så fort när man har trevligt.”

SLU, Sveriges lantbruksuniversitet

Kortversion av "Vad säger du, människa - egentligen?"
Jane Geismar, fortbildningskonsulten och kurskoordinator, SLU:
"Vid kursens avslutningsmiddag hade jag bokat in Anna-Karin att föreläsa om kommunikation och kroppsspråk på ett lättsamt sätt. Anna-Karins föreläsning blev en hit! Kommentarer efteråt var bl.a:
”Det här skulle vi behövt mer av i kursen”
”Jag är kanske ung och oerfaren, men det blev verkligen en aha-upplevelse för mig”.

SLU, Sveriges lantbruksuniversitet

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross