Kontakt

Om Anna-Karin

Ärligt Talat drivs av mig, Anna-Karin Johnson. Min förhoppning är att jag genom mitt företag ska kunna inspirera fler företag och organisationer till bättre kommunikation. Ja, det är förstås människorna som arbetar och verkar där som jag vill inspirera och lära ut till.

Kommunikation är oerhört roligt, men inte helt lätt.  Under mina år som journalist och kommunikatör har jag mött många människor som har de mest fascinerande saker att berätta. Men många når liksom aldrig fram på grund av att de känner sig alldeles för obekväma med att stå och prata inför andra.
Likadant kan det vara med en text - budskapet förvrängs eller till och med försvinner i stolpiga formuleringar. Ännu fler upplever att de möter på motstånd, att de inte blir sedda och hörda. Det handlar ofta om att de är utsatta för härskartekniker.

Jag arbetade tio år som journalist och har nu över 20 år som kommunikatör i bagaget. Stor del av min tid föreläser jag runt om i landet och håller heldagskurser om framför allt härskartekniker; hur vi identifierar och bemöter dem. Det finns fantastiska verktyg som vi kan ha ha nytta av och som vi alla bär omkring på - ett av dem är vår egen hjärna.

Under de olika rubrikerna kan du läsa mer om vad jag gör. Hör gärna av dig om det är något du undrar över!

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross