Kontakt

Ny start

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Men ärligt talat, vad är det?

Ärligt Talat vänder sig till den som vill bli ännu bättre på att kommunicera. Hur bemöter vi varandra på arbetsplatsen? Hur ska vi agera när  härskartekniker används?

Med inspirerande föreläsningar tar vi oss genom några av kommunikationens snårskogar. Det kan också vara ren texthjälp och hur man blir bättre på att kommunicera med sin personal även i skrift.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]header_bg_vaga

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]

Populära föreläsningar

Vad säger du människa - egentligenVad säger du människa - egentligen?

Kommunikation
Du vet vad du vill förmedla, men lyckas du få fram ditt budskap eller kommer kroppsspråket i vägen? Eller vill du kanske dölja dina känslor och få motparten att tro att du är säkrare än du är?
Läs mer...

 

bastuNej tack, jag badar inte bastu

Härskartekniker
Tonen är rå, men hjärtlig! Eller? Är det där bastubadet något som känns bra för alla på personalkonferensen? Blir alla lyssnade till på ett respektfullt sätt på mötet?
Läs mer...

 

KåsörArbetsglädje

Kommunikation
När förändringar sker på jobbet eller i privatlivet kan det kännas tungt och att då känna arbetsglädje...
Läs mer...[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Tjänster

Föreläsningar inom härskartekniker

Ibland kan det vara svårt att sätta fingret på vad det är som händer i t ex sammanträdesrummet. Berit Ås identifierade härskarteknikerna och gav oss därmed en nyckel till att förstå vad det är som händer när vi känner att vi inte blir lyssnade på, förbisedda eller ignorerade.

Föreläsningar inom kommunikation

Ord är viktiga, men minst lika stor betydelse har sättet vi framför orden på. Vi kan både förstärka och förminska vårt budskap med vårt kroppsspråk och vår röst.

Moderatoruppdrag

En konferens eller debatt kan bli ännu bättre med ledning utifrån. Anlita Ärligt Talat när ni vill arrangera diskussionsglada sammankomster och processrika arbetsträffar.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Ska vi höras?

Har du frågor eller funderingar kring något uppdrag, föreläsningar eller annat du behöver hjälp med? Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så kontaktar jag dig så snart jag kan!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross