Kontakt
27 september 2012

10 minutes of fame...

Plötsligt en dag händer det... heter det ju i reklamen. Och i dag hände det.
Ikonen för meddelanden på min Facebooksida visar att ett meddelande väntar på mig.

"Till dig som ska tala på Bokmässan, lördag 29 september" börjar meddelandet och jag tänker först irriterat trycka bort det som spam. Jag ska inte tala på bokmässan.
Men sedan läser jag vidare och jo, jag SKA tala på bokmässan!

För en vecka sedan gick jag in på Bokmässans Facebooksida. Om det var något man brann för, var intresserad av, och som man gärna skulle vilja prata om i tio minuter för mässbesökarna, ja, då kunde man skriva några rader där. Då hade man chansen att bli en av åtta talare på mässans egen programpunkt "Punkter gör skillnad". Vilka som skulle få komma med skulle avgöras genom antal "gilla"-tryck.

Och jag kom med! Lycka!
Nu har jag två dagar, knappt, på mig att slipa ihop något slagkraftigt, lockande, roligt om härskartekniker och kroppspråk.
DET ser jag fram emot.

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross