Kontakt
2 maj 2013

33 år tog det innan jag fick se chefen... Nr 92 av #Blogg100

IMG_0063[1]

Vet inte varför jag inte följde med då, 3 maj 1981. Hade väl bokat upp mig med någon pojkvän, kan jag tro. Eller så var jag helt enkelt pank. Det var trots allt sista terminen på gymnasiet och utgifterna var lika många som festerna. Förresten, varför skulle jag prioritera en konsert med, vad hette han? Bruce Springsteen?

Gissa om jag ångrade mig när vännerna kom tillbaka som nyfrälsta efter ett tältmöten.

I morgon är det exakt 33 år sedan och då ska jag äntligen få se honom live, The boss. Jag kommer inte att kunna alla låtar, men vad gör det. Det lär finnas många andra på plats som kan. 🙂

Kanske har förväntningarna skruvats upp till absurdum, men jag har ändå en känsla av att kvällen blir helt okej. Vi fyra som går gick i samma klass då 1981. Bara en sån sak. Ses i morgon, Bru-u-u-u-ce!

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross