Kontakt
12 mars 2014

Bara lite lagom småförbenad #Blogg100, 11 av 100

Har funderingar på att gå en ledarskapsutbildning i jämställdhet och mångfald under hösten. Jag pratade med en vän som har gått den och jag vet att hon tycker att den var bra.
- Det är bara det att man blir så arg, sa hon.

Jag förstår vad hon menar. Ju mer man sätter sig in i området desto mer frustrerad och arg kan man bli över saker och tings ofullkomlighet. Hur ska vi någonsin få någon ordning på det här samhället? Ska det verkligen behöva ta ända till år 2205 innan vi är jämställda? Varför ska det ta så lång tid, när det rimligen är det enda rätta?

Hur skulle det kunna vara annat än rätt att alla människor som bor på det här jordklotet är lika mycket värda?

För min del tror jag det kommer att handla om att ladda in med mycket humor och energi från naturen för att balansera upp det. Många glada stunder med vänner och bad i sjön. Då borde jag nog klara av den där utbildningen och bara bli lite lagom småförbenad. 😉

 

 

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross