Kontakt
14 mars 2015

Barnfri lördag - då passar vi på!

Violen, som jag kallade min dotter när jag kåserade i Radio Skaraborg, lämnar hemmet allt oftare. När hon är hemma blir det lördagsunderhållningen på TV, så här års mello förstås. Det är ganska kul, men det finns ju så mycket annat man kan se på. En riktigt bra fransk eller brittisk film, till exempel. Eller man skulle kunna sticka iväg och se på en sen bio...

Idag är Violen på övernattningskalas. Så då passar vi på!

Vad vi gör? Äter vid TV:n och ser på mello, förstås!

Det är hög tid att jag slutar skylla på att jag har barn och bara inse att jag uppskattar att softa i soffan när det är lördag kväll. Vem vet jag kanske ändå orkar en film efter mello?

Nä, nu måste jag sluta blogga och ringa in några röster på Måns.

blogg100-logotype14 av 100

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross