Kontakt
28 april 2016

Bekräfta i stället för att härska - hur svårt kan det va?

Dag 58
I morgon ska jag träffa ett nätverk för kvinnor i Skåne. De arbetar i en mansdominerad bransch och vill veta mer om härskartekniker, hur man bemöter dem och hur man kan stärka varandra. Jag kommer att utgå från den här bilden som jag gjort:
Härskartekniker bilder

De röda orden är härskarteknikerna, enligt Berit Ås teorier. De gula orden är motstrategier och de gröna är bekräftelsetekniker. Om jag fick som jag ville, skulle vi förstås bara ägna oss åt bekräftelsetekniker. Vilken vacker värld det skulle bli om vi synliggjorde varandra, respekterade varandra, informerade, förstod att vi alltid försöker göra vårt bästa och bekräftade oss själva och varandra.

Hur svårt kan det va, egentligen?

 

image
Det är något med det där hundra. Greppbart, men ändå tillräckligt mycket för att vara en utmaning. Hundra blogginlägg hundra dagar i rad. Återigen hakar jag på utmaningen som Fredrik Wass drar igång, i år för femte gången. #Blogg100

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross