Kontakt
4 mars 2013

Bok eller Wordfeud - det är frågan... Nr 33 av #Blogg100

IMG_0808[1]Jag är en läsande person.
Tror jag.
Vill jag.
Men om sanningen ska fram så är jag riktigt dålig på att läsa böcker numer. Det ligger travar hemma med spännande olästa böcker, för jag köper dem fortfarande i samma utsträckning som tidigare. Framför allt pocketböcker, som är lätta att ha med sig på tågresan, semestern, badstranden, vårdcentralen - ja, då det finns dödtid att slå ihjäl.
Om jag inte har telefonen med mig, då...

För det är faktiskt så - om jag ska vara helt ärlig (och det ska jag ju, det ingår ju liksom i mitt företagsnamn och allt) -  att jag har minst lika mycket tid för att läsa nu, som jag hade för ett par år sedan... om det inte vore för alla partier Wordfeud, Quizkampen, Ruzzle och Ordjakten jag ska fixa. Jag inser att min hjärna nog börjar gå lite för mycket på högvarv.
När jag öppnar en bok blir jag otålig över att det inte händer något tillräckligt fort. Så jag slår igen den och tar fram telefonen istället. Jag håller på att bli - eller har redan blivit - en riktig I-fåne.
Sånt slöseri!

Visst är spelen roliga och jag passar på att chatta med en väninna där och en annan väninna där. Men frågan är om det inte är hög tid att jag också ger mig själv tid att chatta med mig själv, så att säga. Det är hög tid för påfyllning av hjärnan, att ge mig själv andrummet att försvinna in i en annan värld.
Så nu blir det spännande att se vem som vinner; September av Kristoffer Leandoer eller Wordfeud? Rapport följer!

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross