Kontakt
17 maj 2015

Borta bra, men...

imageEn påse med fantastiska ärter köptes i Føtex innan vi lämnade Danmark. Omringade av gula rapsfält, regnmoln och regnbågar om vartannat körde vi sedan de 70 milen hem.

För några år sedan skulle jag skrivit att jag älskar att resa. Idag är det mer sant att jag älskar att planera resor. Och så tycker jag om att träffa de människor som bor en bit bort, men i övrigt blir jag bara mer och mer hemkär för varje år. Jag skyller på katten som blir tolv i sommar. Honom har vi inte kvar för evigt, och borde vi inte vara hemma hela tiden och bara njuta av honom så länge det varar?

Nu har vi i alla fall laddat våra battterier inför en ny arbetsvecka. Jag ser fram emot att få tillbaka min dator som varit justerad. Det är väl mina osande inlägg som tar på den, kan jag tro...

Undrar just vad den här veckan ska bjuda på...

 

 

 

image

62 av 100 i Blogg 100-utmaningen

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross