Kontakt
24 mars 2014

Brrr, måtte det bli varmt snart... #Blogg100, 23 av 100

IMG_3343[1]Idag har det varit en riktig fryslortdag. Så nu sitter jag i full mundering under duntäcket och hoppas på att katten som just slagit sig ner bredvid mig, ska bidra med lite värme. Om jag kniper ihop ögonen riktigt ordentligt och sover, så är det säkert varm skön vår eller varför inte sommar, när jag vaknar. Studsmattan monterades i alla fall idag och en fladdermus var ute och testkörde, så nog finns det tecken på att vi går åt rätt håll. Det ska bli så sköööönt!

Jag beklagar, men en genomfrusen hjärna producerar inga kloka tankar. Bara massa svammel. Jag hoppas att jag så här dag 24 har nått det absoluta bottenskrapet. Hädanefter kan det bara bli bättre. Godnatt från katten och mig!

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross