Kontakt
5 april 2014

Det är valår #Blogg100, 35 av 100

Om dina val

 

Sanningen är inte alltid lätt att ta, men visst är den här klockren, texten här ovanför? Jag, och bara jag, är ansvarig för vare beslut och val jag gör. Punkt slut.IMG_3447[1]

Idag var det Rotarys distriktskonferens i Skövde. En riktigt bra dag med korta kärnfulla dragningar. Dagens huvudtalare var Ulrika Lindwall, vd på film2home. Förutom att hon var väldigt underhållande och inspirerande att lyssna på, så hade hon en helt suverän bild där hon beskrev sitt livs resa med utgångspunkt just för de val hon gjort.

 

Jag blev riktigt inspirerad: en sådan bild ska jag också göra över mitt liv. För många val har det varit och fler kommer det att bli.
Det är ju trots allt valår i år. 🙂

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2022 – 2023 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross