Kontakt
21 maj 2015

Det stora i det lilla

Om du inte kan se det stora i det lilla, är du för liten för det stora, sa min storebror till mig en gång.
De orden dyker ofta upp i mitt huvud.

Var på ett bra kundmöte i Göteborg som resulterade i ett moderatoruppdrag i höst som jag ser fram emot. Det är så otroligt roligt när kunden nappar på att jag får väva in lite show om kroppsspråk och bemötande i programmet. Tur att det fler än jag som tycker det är såväl viktigt som kul med bra kommunikation.

Lite sliten var jag allt när jag kom hem, så där som kan man vara när man laddat ur och vet att det finns saker kvar hemma som behöver tas itu med. Det är då hon träder in, hjältinnan i mitt liv, Violen.
- Kan inte jag få fixa maten i kväll, mamma?
Fick hon.

pannkakor 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Jag blev förvisad från köket och bjöds sedan storstilat in till ett vackert dukat bord och nystekta pannkakor. Hon drog ut stolen åt mig och serverade bubbelvattnet från rätt håll. Allt var helt perfekt!

Det, mina damer och herrar, är ingen vanlig sketen torsdag, det. Nej, det är en stor sak i den lilla vardagen, ett sådant minne som livet bygger på, alla de där små stunderna som betyder så mycket och som man aldrig får för många av, som man inte bara får hafsa förbi utan bör stanna upp i.

Det stora i det lilla.

pannkakor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och så fint hon hade dukat, sen! Kvällen avslutades med kortspel och hejande på Måns som gick vidare till finalen i Eurovision Song Contest.

Ingen vanlig sketen torsdag, alls.

 

image  66 av 100

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross