Kontakt
3 april 2016

En fullkomlig fredag

kalas

Violen firades - med tårta som hon bakat själv

Dag 32
Blogg100-utmaningen har ett förlåtande regelsystem, så det är helt okej att göra som jag gör idag: publicera tre inlägg på samma dag när man halkat efter.

Fredag 1 april blev fullkomlig, på ett sätt som få dagar är.

Jobbet: Jag bockade av tre energisugande arbetsuppgifter, som var energisugande just för att jag inte hade gjort dem tidigare. Det kändes väldigt skönt att få dem avklarade innan de hann utveckla sig till riktiga surdegar.

Ledtrådarna ledde fram till olika ställen i huset där bokstäver hade gömts.

Ledtrådarna ledde fram till olika ställen i huset där bokstäver hade gömts.

Kalaset: Violens tolfte födelsedag firades så som både hon och jag gillar det, med huset fullt av familj och vänner från tolv till 84 år. Och där alla är delaktiga. Vi hade gjort en lek so

m gästerna fick ägna sig åt efter maten. Så medan jag plockade undan, vimlade mitt lilla hus av de två lagen som lyfte på saker, kröp på golvet och stod på stolar i jakt efter de ledtrådar vi hade gömt. Vänner, mat och skratt - det är inte mycket mer än så jag behöver i livet.

 

Hockey: Jaja, nu är det ju inte så att hockey upptar en särskilt stor del av mitt liv, men visst var det fantastiskt att kunna avsluta kvällen med att följa Leksands IF under de sista två minuterna i matchen mot MoDo. Och de vann! Det innebär att nästa säsong är det som det ska, Leksand får tampas med Brynäs, Färjestad och Frölunda i högsta serien. Mitt leksandshjärta klappade stolt. 🙂

 

 

 

 

image
Det är något med det där hundra. Greppbart, men ändå tillräckligt mycket för att vara en utmaning. Hundra blogginlägg hundra dagar i rad. Återigen hakar jag på utmaningen som Fredrik Wass drar igång, i år för femte gången. #Blogg100

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross