Kontakt
19 mars 2018

En skrivande person

Att ta sig själv på allvar. Det kan ta tid, det. Typ 55 år.

Jag är en skrivande person.

Ja, det låter kanske inte så konstigt för dig som läser min blogg. Uppenbarligen är jag en person som skriver!

Redan som liten drömde jag om att bli författare. Det fanns - och finns - berättelser som behövde berättas. Men att kalla sig författare innan man lyckats få färdigt en bok, det kan man bara inte. Och ju fler år som gått utan ett färdigt manus, desto mer patetiskt blev det.

Men en skrivande person, det är jag och det sätter ingen press på mig. Det säger inte ens att jag har som mål att ge ut en bok. Jag skriver för skrivandets skull och jag börjar ge mig tid för att skriva. Jag tar mig själv och mina drömmar på allvar.

Tur är väl det, för om inte jag tar mig på allvar, vem ska då göra det?

 

19/100

 

#100dgr Ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Det är vad den här utmaningen går ut på. Inget pris till dem som klarar sig ända i mål, men en morot för att skriva. 🙂

 

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross