Kontakt
5 juli 2014

Fingrarna studsar på tangenterna

Nr 125

IMG_5053[1]

Semestertider är det. Från det fasta jobbet. Men inom ramen för mitt företag Ärligt Talat har jag ett uppdrag som just börjat och som lever sitt eget liv i huvudet på mig. Uppdraget är utmanande, engagerande och minst sagt tankeväckande.

Efter kvällens middag blev maken och jag sittande kvar vid bordet och pratade. Eller snarare samtalade, eftersom jag anser att det skiljer sig åt en hel del. Ett samtal flödar fram och tillbaka och medför pirr i fingertopparna av lycka, medan prat kan vara trötta avrapporteringar och berättelser som inte leder vidare. I kväll samtalade vi och kom bland annat in på det liv vi har valt att leva, vad som står bakom våra val och vad det är värt.

Det fick mig att tänka just på det här uppdraget, som gör att jag måste ge mig ut på nya isar. Jag utmanar mig själv, för även om uppdraget handlar om att skriva - som jag ju har försörjt mig på i 25 år - så är det här något annat och det triggar mig och gör mig lycklig.

Efter några dagars semesterfirande närmar sig nu ett arbetspass på några dagar och jag känner mig som när jag hade kolhydratuppladdat inför mitt första Lidingölopp, som en greyhound innan grinden åker upp: Kom igen nu, låt mig få sätta igång!

Jag är tacksam över att jag kommit igång med det här bloggandet, för genom det har jag tränat mig i form. Efter att ha haft år av prestationsvånda och lättja så fort jag satt mig för att skriva en text, så kommer orden återigen lättare till mig. Fingrarna studsar runt på tangenterna och det ska bli mer än kul att få sätta tänderna i det som nu ska skrivas.

Wish me luck!

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross