Kontakt
11 mars 2015

Förändring gör ont

IMG_6701[1]               Tvättmaskinen går varm med träningskläder

Jag sliter ut dem, de personliga tränarna. Nåja, jag förstår ju också att en ryggskada inte beror på mig. Det är ju inte som att hon har behövt lyfta mig. 😉 Ny tränare har jag i alla fall från och med idag.

Och det är ju det där med förändringar: Jag älskar dem - om jag tagit initiativet till dem själv... Annars kan jag vara en riktig motvalsare och hitta massor av ursäkter för att inte genomföra den. Men den här gången har jag ju bestämt mig, och dessutom betalat träningstillfällena i förväg, så det är bara att gilla läget och lyda den nya tränaren.

Det var då rakt inget fel på den här, heller. Tänk så många tuffa officerare försvaret missade innan kvinnor fick göra värnplikten (eller vad det heter nu för tiden). Jag som inte kan göra armhävningar gjorde idag 14 x 4 stycken! Fast om någon hade filmat mig hade det helt säkert varit omöjligt att se att jag faktiskt böjde på armarna.:-P

Men vi kämpar på, jag och min nya tränare. Den förändringen jag jobbar på nu har jag i allra högsta grad tagit initiativet till själv, så den jag inte annat än gilla. Hur svettigt och plågsamt det än är på vägen till målet. En annan av tränarna på gymmet brukar heja på oss med orden: "Gör det ont? Bra! Då sker förändring!"

Jag väntar med spänning på några synliga resultat på den teorin.

blogg100-logotype    11 av 100

 

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross