Kontakt
13 april 2013

Förhinder Nr 73 av #Blogg100

Det var idag jag skulle ha träffat Berit Ås. I samband med ett seminarium om härskartekniker i Lund. Två dagar innan lämnade Berit återbud, det kostar på att ligga på topp när man är nyss fyllda 85. Det har jag all förståelse för. Jag önskar att jag är likadan när jag är 85, att jag har så mycket liv och rörelse kvar omkring mig, så att jag får ta lite ledigt några dagar efter mitt kalas, för att orka.
Vi har fortsatt kontakt och jag ser fram emot att träffa henne en annan gång. Lite glad är jag allt för att jag var med på seminariet också. Det var i mitt tycke alldeles för lite fokus på härskarteknikerna och desto mer på mobbning.
Jag måste boka in resa till Norge, för att höra hur vi kan jobba vidare.

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross