Kontakt
14 mars 2014

Framtidshopp #Blogg100, 13 av 100

Det är en arbetshelg. Har hedrande uppdrag som konferencier på Skaraborgs UF-mässa. UF som i Ungt företagande. 82 montrar och 249 gymnasieelever med sprudlande energi, påhittighet och "hela-framtiden-ligger-framför-oss-anda". I morgon blir det ytterligare ett härligt pass där.

Det ger en massa energi, men jag blir allt bra trött också.Det är ju ändå fredag... Efter att ha hämtat tioåringen på disco blev det till att kura ihop sig i soffhörnet med filtar och se Let's Dance. Dröjde inte länge innan dotterns huvud föll ner mot min axel och lugna snusningar hördes. Själv hann jag precis fånga upp mitt fallande huvud och tappade haka innan maken förevigade oss på bild. (Även om det är svårt att erkänna, så ser jag inte ut som Julia Roberts när jag sover, så bildbevisen kan jag vara utan...)

Katten däremot sov lugnt vidare. Han snarkar han med, liksom resten i den här familjen. Men han ackompanjerar åtminstone snarkningarna med vackra sovställningar, här i en fulländad pik. God natt!

IMG_3290[1]

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross