Kontakt
21 juni 2014

Glatt överraskande #Blogg100, nr 112

Något som kan göra mig väldigt lycklig är att bli glatt överraskad, att få något positivt där jag inte förväntar mig det. När jag åker till Göteborg stannar jag ofta på Statoil i Alingsås. Det är lagom för en en kopp kaffe innan man kommer in i Göteborgs hektiska trafik.

Där, på bensinstationen, möter det här oss kunder när vi ska betala:
Statoil

 

 

 

 

 

 

 

"VAD SNYGG DU ÄR I HÅRET"
Första gången jag såg den lilla lappen var i höstas. Jag blev helt tagen på sängen och brast ut i skratt. Sedan satt jag och log hela vägen i bilen. Det behövs inte mycket för att twista till en grå vardag lite grann.

Till slut var jag tvungen att ringa till dem och tala om vilket intryck deras meddelande hade gjort på mig. Jag frågade också om de kunde tänka sig att mms:a bilden till mig, ja, den jag visar här ovanför. Det gjorde de gärna och nu har jag med den lite då och då i mina föreläsningar.

För det är ju det kommunikation handlar om. Du får vad du ger. Ja, det är i alla fall större chans att du får något gensvar om du ger först. Och tänk vad lätt det är egentligen att göra någon annan på lite bättre humör. 🙂

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross