Kontakt
11 maj 2017

God natt, jord!

Får jag sova lite? NEJ! Får jag sova lite? NEJ! Säng, säng, säng...
Ögonlocken kan utan förvarning bara ramla ner. Det kan hända när jag sitter vid datorn på jobbet. Paltkoma efter lunchen och helt plötsligt nuddar näsan vid tangentbordet. Mitt i ett samtal som jag verkligen tycker är intressant, jamen då bara lägger de ner. Rött ljus och bilen står stilla en liten stund - klart de tar chansen att få vila lite.

Inget bra alls. Men jag skyller allt på den bedrövligt kalla våren. Jag vill helt enkelt gå i ide.Hela kroppen vill gå i ide. Kan den inte få bada i sjön som den brukar så här års, så kan det lika gärna vara. Fram med varma filtar, duntäcket och en termos te om jag skulle vakna och vara frusen. Väck mig när det blir vår på riktigt. God natt!

 

 


Detta är inlägg 69 av 100.

Varje dag i hundra dagar ska ett blogginlägg publiceras.
Initiativet kommer från Fredrik Wass som driver Bisonblogg och här kan du läsa mer om tankarna bakom just Blogg100 2017.

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross