Kontakt
17 februari 2013

Grått på saker i stället för i hår Nr 18 av #Blogg100

Hihihi, ja jösses, så folk kan bli uppretade av fyra medelålders herrar som vinner en deltävling i Melodifestivalen...
Och så olika vi kan tycka! Själv har jag gått hela dagen och nynnat på en jävla schlager och fått en massa energi av det. Så mycket energi att nu har jag äntligen påbörjat den där röjningen jag pratade om för exakt en vecka sedan.
Här får ni se ett smakprov.

 

Först hörnet som det såg ut för en vecka sedan och...

IMG_0686[1]

... som det ser ut nu.:-)

IMG_0750[1]
Ja, det blev mer röjt än så. Tre kassar med gamla tidningar, sönderlästa pocketböcker och ointressanta lappar och kvitton, går nu till återvinningen. Nu återstår bara resten...

Det är förresten inte helt angenämt att flytta runt på saker som stått på samma ställe i en sådär fem år -  bara mer och mer under saker, liksom. Det var något väldigt konstigt på dem. Något grått... Jag frågade väninnan som ringde så lämpligt och gav mig en paus i röjandet. Hon visste besked:
- Det är det som skulle varit i ditt hår egentligen. Men eftersom det inte fastnar så bra i ditt hår, sprids det ut över hela huset. Jag har ju väldigt mycket i mitt hår, och därför ser du aldrig sånt där grått hemma hos mig.
Det är så skönt när man får veta! 🙂
Hon är en väldigt fin vän, inte minst för att hon uppenbarligen har dålig syn och fortfarande tror att jag är blond...

Vi hörs i morgon!

 

 

 

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross