Kontakt
27 april 2013

Har jag stagnerat eller hittat hem? Nr 87 av #Blogg100

Förr bytte jag ofta jobb, i alla fall sådär vart tredje, fjärde år. Ibland oftare. Frisyr bytte jag också; kort, halvlångt, blont, mörkt, rött, lockigt… Kärlekarna kom och gick.  Jag flyttade mycket också. Ett år här, ett år där, tre trappor upp, söderlägen och österlägen. Sen kom jag hit. Och blev typ nöjd.
Jag hittade mitt hus (med kallvatten och utedass, men 250 m till bryggan), sedan hittade jag kärleken som skilde sig från de andra och så hittade jag ett jobb, som tillåter mig att utvecklas, vilket innebär att jag inte behöver byta arbetsplats av den orsaken.
Inte nog med det – jag har samma frisyr sedan flera år tillbaka.

Det kan antingen tolkas som att jag har hittat mitt jag, min plats i livet ochIMG_1205[1] mitt kall.

Eller också har jag stagnerat.

Det kanske bara är en tolkningsfråga?

Fast när jag tänker efter har jag ju faktiskt startat eget, även om jag fortfarande har min fasta tjänst kvar på några procent.

För säkerhets skull prövade jag en ny frisyr häromdagen.

Det kändes sådär…

 

 

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross