Kontakt
23 mars 2017

Ingen vanlig skit...

Ser hur de små späda krokusarna som över en dag, har kämpat sig igenom fjolårslöv och gräs i rabatterna. Min vana trogen tar jag ett rejält tag med näven för att rensa bort det gamla - och inser att jag hittat hundens toalett...
Det tar ett litet tag innan hjärnan kopplar, får jag säga. Men konsistensen på det jag håller i handen är inte alls vad jag hade väntat mig. Inte lukten heller, för den delen. Rabatten förblir orensad just den här dagen och jag går in för att tvätta av mig det bruna stinkande.

Annars var det en riktigt bra dag, får jag säga, som kröntes med en kreativ sittning med grannfrun. Hur många egenföretagare med skrivande som en del av sin näring har lyckan att ha en lika kreativ egenföretagare tre hus bort? Ungefär en gång om året sätter vi oss tillsammans för att få fram innehåll och vinkling till en ny text med humoristisk ton som hon sedan har i sin repertoar.

Idag var temat damm. Finns mycket inspiration att hitta till det här hemma, men efter den där misslyckade rabattrensningen kan jag också tänka mig att skriva en riktig skittext. Vilket nu är fixat.

 

 


Detta är inlägg 23 av 100.

Varje dag i hundra dagar ska ett blogginlägg publiceras.
Initiativet kommer från Fredrik Wass som driver Bisonblogg och här kan du läsa mer om tankarna bakom just Blogg100 2017

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross