Kontakt
7 april 2013

Inte helgat vilodagen idag, precis... Nr 67 av #Blogg100

IMG_0043[1]

Sååå trött jag är på den här utsikten, nu... Har suttit vid datorn och satt ihop en presentation inför morgondagen. Jag ska redovisa ett projekt, som jag jobbat med de senaste månaderna. Ser verkligen fram emot det. Men min dator visade sig inte kunna öppna det viktiga Excel-arket med enkätsvaren, så jobbet med att göra diagram kunde inte göras förrän idag.

Tänk, så praktiskt om jag hade varit bra på Excel nu när jag hade lite tid på mig. Eller om jag åtminstone hade kommit ihåg att ta med mig mitt Excelkompendium från jobbet.

Hoppsan, där avslöjade jag verkligen hur gammal jag är! Jag menar, kompendium! Om ett dataprogram! Hallå???
Nej, helt rätt, det hade inte varit någon idé att komma ihåg det. Häftet är faktiskt från förra seklet (1999) och jag vågar inte tänka på hur många versioner av Excel som kommit ut sedan dess.

Dessutom hittade jag ju god hjälp på You Tube, där fantastiska människor lägger ut nästan lika fantastiska pedagogiska filmer på hur man gör ett diagram. Det och sunt förnuft från en kollega och voilà! Nu är presentationen väldigt nära färdig. Jag är det i alla fall. Färdig, alltså. God natt!

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross