Kontakt
9 april 2013

Inte så arg Nr 69 av #Blogg100

IMG_1010[1]

Länge sedan jag var arg på något... Kan bero på att jag inte har sett Uppdrag Granskning på ett tag. Eller också beror det på att jag är för trött. Det har blivit många sena kvällar och nätter...
Annars är det nog nyttigt att vara lite arg av sig. Det är liksom då det händer saker.
Just nu läser jag en bok som heter Förbannad är jag ganska ofta. Den är skriven av Ami Lönnroth och handlar om Berit Ås. Henne har jag skrivit om tidigare här, kvinnan som kartlade härskarteknikerna. Hon fyller 85 år i morgon! Och på lördag ska jag träffa henne. Det är stort.
Det är nog därför jag inte är arg - jag har alldeles för mycket roligt att se fram emot!

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross