Kontakt
26 mars 2016

Jag var med live - 32 mil bort

klockan

Idag gläds jag med Leksands IF och fnissar lite spydigt åt dem som bråkar om sommartiden.

Dag 26

Under några minuter befinner jag mig mitt i ett härligt segerrus på en hockeyarena. Det är livesändning på Facebook och jag är med i realtid när Leksands IF just vunnit sin andra match av fyra möjliga mot Modo. Det är en fantastisk stämning och fast jag befinner mig 32 mil därifrån, så befinner jag mitt i hejarklacken. Teknikens under...

Häromdagen var jag med back stage på Ellen de Generes show. Och så säger de att det är tråkigt att bo på landet...? Mitt i världen, mitt i allt som händer. Men med en enkel knapptryckning blir det åter lugnt, The Korgis spelar Everybody's Got To Learn Something och katten sträcker lojt på sig. Jag har det bästa av två världar.

Tänker på alla stackare som redan börjat hetsa upp sig inför den fruktansvärda tidsomställningen i natt. Det finns Facebook-grupper för det med. 🙂 Ja, visst är jag ironisk, men så hör jag också till dem som kan flyga till såväl London som Helsingfors utan att drabbas av jetlag. 😉

Det passar mig bra att vi ställer om klockan, jag behöver komma igång tidigt. Kontoret är vårstädat och uppvärmt, kaffeburken påfylld och alla papper organiserade. I morgon blir det skriva från tidig morgon till sen natt. Det ser jag fram emot!

 

image
Det är något med det där hundra. Greppbart, men ändå tillräckligt mycket för att vara en utmaning. Hundra blogginlägg hundra dagar i rad. Återigen hakar jag på utmaningen som Fredrik Wass drar igång, i år för femte gången. #Blogg100

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross