Kontakt
18 maj 2015

Kul är mitt bränsle

boll1

Skratt och lek, det är rena bensinen för mig. Det är få saker som gör mig lyckligare, faktiskt. Men ibland glömmer jag bort det där, fastnar i vardagsträsket mellan jobb, tvättmaskin och andra måsten.

Då är det bra att ha Violen, som lockar med mig på det mesta. Så idag blev det studsmattan och den nyinköpta bollen, som är en som en gigantisk såpbubbla. Jag lovar, de där 20 minutrarna jag körde på mattan gav mig mer energi än något gjort på länge. Efteråt var det en baggis att gå in och fixa ihop en ratatouille och slänga in en tvätt i maskinen.

Vadå måsten? Jag lagar väl mat för att jag vill äta? Jag tvättar väl för att jag tycker om att ha rena kläder?
Det är inte bara ofarligt att ha kul - det är väldigt kreativt också. Fast det hade jag nästan glömt bort.

 

image  63 av 100

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross