Kontakt
17 december 2013

Lite hederlig julilska

index

 

Vete fåglarna vad det är egentligen, men de sista dagarna har det bubblat upp en massa ilska inom mig. Kanske är det en hederlig julilska, som Tyko Jonsson drabbades av? Idag höll ilskan på att fullkomligt explodera.

Jag går regelbundet och ger blod. Det ger mig en hel del tillbaka. Dels får jag kollat mina blodvärden och kan passa på att ge ett bidrag till Barncancerfonden, men framför allt känner jag att jag gör något. Idag hade jag avtalad tid för ny tappning. Jag har varit ovanligt flitig med att knapra i mig järntabletter för att blodet skulle vara av extra god kvalitet, nu när det är jul och allt.

Och så säger de nej! Jag fick nobben! Och inte nog med det, jag är avstängd på ett halvår.
Varför? För att jag tagit akupunktur.
Hade jag gjort det på vårdcentral eller sjukhus hade det gått bra, men inte hos någon - lika seriös, enligt mig - naturmedicinare. Grrr! Har vi inte kommit längre? Och hur svårt kan det vara att ha något slags register över godkända akupunktörer i en dator?

Tur att jag ska till gymmet idag, där kan jag kanske få utlopp för lite hederlig julilska!

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross