Kontakt
1 december 2014

Lucka 1: I år ska jag inte lura mig själv

Logga_Blogg24LUCKA 1

Äntligen 1 december.
Äntligen, för att nu är det okej med jul. Tycker till och med jag. Men när det börjar snackas jul redan i oktober, nej, då vill jag inte vara med. Framme i mitten på november är jag beredd att packa väskan och dra vart som helst, bara det inte handlar om en traditionell jul. Men nu, när vi firade Första Advent i går och skriver 1 december idag, ja då går det an.

Ett bra sätt att minska julstressen är naturligtvis att ta sig en funderare på vad som stressar mest: andras förväntningar på hur julen ska vara? Eller mina egna högt ställda krav på att jag ska lyckas skapa den perfekta julen? Svaret är enkelt. Det sistnämnda förstås. Och jag som är så klok annars (hm!)  borde ha lärt mig att jag kan inte ändra på någon annan än mig själv.

Så, för att minska på stressen i år ger jag mig in i denna bloggutmaning, en 24-dagars utmaning. Känns helt rimligt och galet på samma gång. Vem vet, det kanske faktiskt blir den som lyckas hålla mig i skinnet i år. Bara den som följer med får se! 🙂

#blogg24 - 01

 

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross