Kontakt
2 december 2014

Lucka 2: Var sak har sin tid

lucka 2LUCKA 2

För två år sedan flyttade jag in i mitt kontor på Green Tech Park i Skara. Det blev en härlig inflyttningsfest i samband med att jag också fyllde 50. En väninna hälsade på i kontoret några veckor därefter, satte sig, tittade sig runt och sedan på mig och sa:
- Jättefint! Men jag har en känsla av att du inte kommer att vara här så mycket.

Hon har bra intuition, den mänskan. För inte blev det så jättemånga, långa stunder som jag var där, framför allt inte det sista året. Jag behövde det i början, för att känna att jag tog mitt företagande på allvar och dessutom byggde jag vidare på mitt nätverk. Många härliga och utmanande uppdrag har jag fått tack vare möten med människor i huset.

Men sedan det blivit mer snurr på föreläsningarna och jag dessutom har uppdrag som innebär att jag tillbringar mer tid hos uppdragsgivarna, så har kontoret snarare blivit en dyr plats att förvara pärmar på. Så nu har jag flyttat ut.

För tillfället är jag between offices, skulle man kunna säga. Men mitt nya kontor blir klart i början av nästa år. Det ser jag fram emot. Det blir på bra pendlingsavstånd, typ 30 meter från hemmet i vår uppfräschade lada. Det blir bra, det, för var sak har sin tid.

Jag ska bjuda hit min väninna och höra vad hon har att säga i saken. 🙂

Logga_Blogg24

 

 

#blogg24 - 02

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross