Kontakt
19 april 2013

Möten är min bensin Nr 79 av #Blogg100

Det är mötena jag går igång på.
Ja, då menar jag inte möten som synonym till sammanträden, utan möten mellan människor. Det är ju det jag jobbar med också, att studera hur vi människor kommunicerar - eller inte kommunicerar - med varandra. Det är nästan något magiskt med att möta nya människor och känna hur samspelet fungerar tillsammans. Hur vi letar efter gemensamma nämnare, ger bitar av våra berättelser till varandra och blir glada när vi ser hur energierna hakar i varandra.

Det gäller förstås inte bara vid nya möten, utan även vid möten med gamla vänner, arbetskamrater i vardagen och maken där hemma. I alla fall är det så i mitt liv, att det inte alltid som våra dagar, scheman och humör är synkade med varandra. Då kan jag gå omkring som en egen liten ö. Medan det andra dagar är helt annorlunda, orden flödar, samspelet är perfekt och synergieffekterna många.

Dagar med fungerande möten och kommunikation är underbar energipåfyllning för mig. Jag kan bli helt hög på det.

Det är faktiskt ganska miljövänligt, när jag tänker efter...

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross