Kontakt
3 april 2013

Mr Selfridge Nr 63 av #Blogg100

IMG_0878[1]Den som, liksom jag, har blivit förälskad i tv-serien Mr Selfridge's, känner igen sig på bilden. Oh yes, indeed. Varuhuset ligger där än och fönstren är lika spektakulära som de var vid varuhusets start. Vid Londonbesöket i förra veckan var jag självklart tvungen att gå in genom de magnifika svängdörrarna.
Hua, så dyrt det var. Inte fanns det något för alla där, inte. Eller också hade jag bara snålögonen på mig...
Selfridge's är en riktigt välgjord serie och innehåller så många olika saker med fokus på entreprenörskapet och kvinnornas kamp för jämställdhet.

Precis som mitt liv i dag, inser jag. 🙂 Entreprenörskapet i mitt eget företagande och jämställdhetsfrågorna som jag bär med mig i det mesta jag gör. Mycket har naturligtvis hänt sedan början av förra seklet, men jag undrar just hur kvinnorna på den tiden skulle reagera om de visste hur mycket vi har kvar innan vi når ett jämställt samhälle. Skulle nog flyga ett gäng tegelstenar, kan jag tänka...

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross