Kontakt
27 mars 2017

Nästa bil blir utan tjafs...

Jag som älskar skratt, hade ändå väldigt lätt att hålla mig från det när de ringde från bilverkstaden och sa att bilservicen blir typ 5 000 kronor dyrare än beräknat.


Bilar! De ska bara funka, ju! Jag har nog klarat mig hyfsat bra ändå, men den här gången svider det till rejält i plånboken. Sånt som handlar om att bromsar ska fungera eller göra utsläppen mindre elaka mot miljön, det har jag inga problem med, men dagens extrautgifter får jag på grund av att någon frän bildesigner bestämde sig för att sätta lysdioder i stället för glödlampor på några ställen. Vet du hur mycket dyrare dioder är jämfört med vanliga lampor? Typ några tusen kronor dyrare. Hur i hela friden kan en koncern nicka glatt och applådera en bagatell som kommer att kosta bilägare multum när den går sönder? Taskmörtar!

Note to myself: nästa gång jag köper bil ska jag välja bort flashiga designgrunkor som inte tillför någon funktion, men fördyrar reparation.

Grrr...

 


Detta är inlägg 27 av 100.
Varje dag i hundra dagar ska ett blogginlägg publiceras.
Initiativet kommer från Fredrik Wass som driver Bisonblogg och här kan du läsa mer om tankarna bakom just Blogg100 2017

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross