Kontakt
29 april 2014

Nedräkning #Blogg100, 59 av 100

RotarykretsenOm nio veckor är det dags att lämna uppdraget som president för Skara-Borgen Rotaryklubb. Hur fort kan ett år gå egentligen?

Under det här ordförandeåret har jag ingått i ett nätverk av andra presidenter och i kväll hade vi vår sista träff. 🙁

Sicket gäng. Tillsammans har vi stött och blött problem,delat med oss av våra erfarenheter, tipsat om bra programpunkter, jobbat med projekt... Det blir tomt utan våra möten.

Vet inte riktigt varför jag blivit en föreningsmänniska, det är ju trots allt inte alla som är det. Men det började redan i högstadiet och då handlade det om politik. Det höll i sig även på gymnasiet. Sedan har det blivit engagemang i studentkår, golfklubb, centrumutvecklingsprojekt, kvinnoförening...

Självklart handlar det om att jag tycker om att vara med och påverka. Att man dessutom jobbar tillsammans för en gemensam sak är också något som lockat.

Det här är nog, trots allt, första gången som jag hittat en nätverksform som stöttat mig som ordförande. En fantastiskt bra idé, för hur det än är så kan det vara gott att höra att flera ordföranden brottas med samma tvivel eller utmaningar som man själv ofrånkomligen gör emellanåt.

Sjutton vet om vi inte får bilda den där nya sammanslutningen i alla fall, som föreslogs i kväll. Där vi gamla presidenter får fortsätta träffas och ha kul. Vi tänkte kalla den för "Det var bättre förr..." 🙂

 

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross