Kontakt
1 maj 2017

Nu gick de hem

Så tog det stopp. Inte en endaste tanke kommer det.
Jag tycker jag har fyllt på batterierna ordentligt under långhelgen. Sovit gott. Umgåtts med nära. Varit ute nästan hela tiden. Motionerat med vedtravandet - fem kubik kom in under tak. Efter det ett skönt bad i "tunnan".
Och så satt jag nu på kvällen med ett dokument som skulle fixas till. Jag satt nog i över en timma med det i alla fall. Skulle bara skicka iväg det och så försvann allt. Den känslan... den är inte skön, alltså.

Och efter det har jag försökt att starta om hjärnan, men det funkar bara inte. Jag kan riktigt se det framför mig; alla på hjärnkontoret har loggat ut och gått hem.
- Det var droppen! Nu skiter vi i det här! sa de och gick hem. Kvar är ett vacuum och en lite lätt bultande huvudvärk. Försökt att bota den med choklad. Icke. Vatten. Näpp! Så nu återstår bara en sak: sova.

Det är bara att hoppas på att personalen på hjärnkontoret är tillbaka i morgon när det är dags för arbete igen. Vi har en gedigen vecka framför oss. Till att börja med ska vi få till dokumentet igen då, det som försvann. Grrr...

 


Detta är inlägg 62 av 100.

Varje dag i hundra dagar ska ett blogginlägg publiceras.
Initiativet kommer från Fredrik Wass som driver Bisonblogg och här kan du läsa mer om tankarna bakom just Blogg100 2017.

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross